OFERTE PUNE !!! Ofrohen vende pune te lira per: MENAXHER/E shitjesh me ose pa eksperience! Paga 30.000 leke Bonuse teper te kenaqshme Arsimi minimumi i mesem Mosha 20-45 vjeç Te jene serioz dhe te komunikueshem Adresa: Rr." Sami Frasheri "

Celular:  044531178